LA COPITA

15
nov
2017

LA COPITA: Een Spaanse naam die betekent “klein borreltje” omdat we al jaren met een jenever toog voor de deur staan tijdens Niel jaarmarkt. En verwijst tevens ook naar onze naam ‘Cop’.

De Zuid-Amerikaanse toets in ons menu is een liefdevol gebaar naar mijn grootouders. Zij hebben tijdens de jaren 50 – 60 een tea room uitgebaat in La Paz, BoliviĆ« gedurende 8 jaar.
Mijn mama is in Boliviƫ geboren.

De Amerikaanse toets, onze hamburgers en de inrichting van de zaak verwijzen naar mijn passie voor Harley en de typische Amerikaanse snackbars.

Mijn droom was ooit een kleine familie zaak te runnen, net zoals mijn grootouders destijds. Het hele gezin steekt gedurende de week en het weekend de handen uit de mouwen. Naast de studies van de kinderen en een fulltime job van mijn vrouw gaat La Copita voor kwaliteit en versheid. Wekelijks gaan er enkele kilo’s gehakt door onze handen om met verse groenten een zalig lekker gehaktbroodje tot hamburger te maken.

Alle groenten worden zelf uitgekozen en afgehaald in de supermarkt. We versnijden de groenten in eigen keuken om de versheid en smaak te behouden. Geen enkele verse groente komt versneden uit verpakking!
De broodjes worden ’s ochtends klaargezet om te rijzen en tegen openingstijd worden ze in de oven gebakken.
Alle warme sauzen, onze tartaar, saus van de chef en appelaoli worden met verse groenten in eigen keuken bereid. Geen enkele warme saus komt uit verpakking, zelfs de basis voor de saus niet!
De gebakken patatjes worden iedere dag versneden en gekookt.
De groenten salsa’s bestaan uit komkommer, tomaat, ui en verse look.

Ook onze catering tot aan uw voordeur met het oude verbouwde Belgacom camionetje staat voor dezelfde kwaliteit en versheid.
Vraag zeker naar onze uitgebreide formules.

Neem een kijkje op www.lacopita.be.

U bent in onze zaak steeds welkom van vrijdag tem zondag vanaf 16u30!!